Restaurant Du Progres

Beste klanten,


Lieve klanten hier heeft U wat uitleg bij onze heropening op zaterdag 8 mei, dit plan blijft van kracht tot we opnieuw gasten mogen ontvangen binnen in de zaak. Dit alles zal op een uiterst veilige en hygienische manier gebeuren comform met de Covod-19 wetgeving.


Du Progres zal open zijn van maandag tot en met zondag (7 op 7), onze openingsuren zullen al volgt zijn:

- Het terras voor een drankje vanaf 11,30 uur tot 21,30 uur
- voor een lunch of diner (met beperkte kaart) kan je op ons terras terecht van 11,30 uur tot 14 uur en van 17,30 uur tot 21uur


Vrijdag/zaterdag
- Het terras voor een drankje vanaf 11,30 uur
- Voor een lunch of diner (met beperkte kaart) kan je op ons terras terecht van 11,30 uur tot 14 uur en van 18 uur tot 22 uur


Opgelet onze openingsuren zijn weersafhankelijk en kunnen dus te allen tijde wijzigen.
Men kan telefonisch reserveren (op het nummer: 09/225.17.16) elke dag vanaf maandag 3 mei vanaf 10 uur tot 17 uur.
Tijdens de reservatie zal uiteraard uw naam en het aantal gasten gevraagd worden alsook een telefoonnummer waar we u op kunnen bereiken.
Als het weer het niet toelaat om op een comfortabele manier, lekker en droog te kunnen genieten van een lunch/diner of drankje zal u telefonisch van ons op de hoogte worden gebracht dat de reservatie niet kan doorgaan.


Onze tijdelijk beperkte kaart

-------------------------------------

Voorgerechten:

- Zacht gerookte Schotse zalm
met toast, gesnipperde ui en peterselie

- Artisanale garnaalkroketten (2 stuks)

- Artisanale kaaskroketten (2 stuks)

- Witte asperges "Op Vlaamse wijze "

- Witte asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en dille

- Carpaccio van Belgisch wit blauw met Padanokaasschilfers


Hoofdgerechten :

- Rundsteak (Belgisch Witblauw - 200 gr.)

- Tournedos (Belgisch Witblauw - 300 gr.)

- Chateaubriand (Belgisch Witblauw 600 gr. (voor 2 p.))

- Cote à l'os (Belgisch Witblauw 1,2 kg (voor 2 p.))


Onze vleesgerechten worden geserveerd met een salade, frietjes en huisgemaakte saus (béarnaise, champignons, peperroom) .


- Rundertartaar "van de Chef"

- Gebakken zalmfilet ( glutenvrij ) met slaatje en frietjes

- Gebakken zalmfilet, bearnaise met slaatje en frietjes

- Koninginnehapje met Breughelkip en bladerdeeggebakje

- Spaghetti "Bolognaise" met Gruyère kaas

- Witte asperges "Op Vlaamse wijze "

- Witte asperges met gerookte zalm, mousselinesaus en dille

- Gebakken zalmlfilet met witte asperges, mousselinesaus en krielaardappelen



Desserts:

- Crème brulée

- Coupe "aardbeien"

- Coupe "Dame Blanche" met warme chocoladesaus

- Chocolademousse met slagroom


Wel vragen we Uw begrip als er wijzigingen zouden gebeuren in ons actieplan, we zullen elke dag evalueren en bijsturen waar nodig. Ook voor ons is dit een uitzonderlijke situatie en wij hopen dat we u zo vlug mogelijk terug op onze vertrouwde manier mogen ontvangen.

Restaurant Du Progres

Reeds de derde generatie van de familie "De Baets" zet zich in om zijn cliënteel juist dat ietsje meer voor zijn geld te geven.
Zo blijft "Du Progres" onovertroffen op het gebied van prijs-kwaliteit en zijn de huisrecepten een regelrecht succes!

Restaurant Du Progres serveert onvervalste Belgische klassiekers en is beroemd om z'n pure, eerlijke smaken en de onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding.

Contact

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van onze menukaart en de laatste nieuwtjes.

*